Es Moixons (17, 16)“Ambas víctimas presentan mutilaciones en casi todas las extremidades. Los pezones han sido arrancados. Uno de los chicos presenta una fractura en el cuello, la cabeza ha sido dislocada en un ángulo de 180º. Los cuerpos muestran señales de haber sido forzados a mantener relaciones sexuales en grupo.”


Extret de les declaracions de l’agent amb Credencial Policial núm. 39.246 a roda de premsa dia 2 de juny de 2020 a les 11.01 hores


Miquel Àngel Llompart i Antoni Llabrés són les víctimes del doble assassinat a la depuradora de Palma la nit del 23 de maig de 2019. Són coneguts com a Es Moixons, malnom que aparenta dolçor i innocència en contraposició a la seva astúcia i esperit rebel. A més, és sabut que, a l’hora de defensar-se dels busca-brega de la seva classe solen utilitzar les ungles. Tenen un gran sentiment de pertinença entre ells* i quan es presenten a desconeguts es fan passar per germans.

Comparteixen l’avorriment realitzant petits actes de delinqüència. A continuació alguns exemples:

13/02/2016 – 15.34
Robatori en uns grans magatzems ubicats a zona residencial de Marratxí. S’emporten maquillatge valorat en 13,95 euros que mai arriben a utilitzar.


14/02/2016 – 13.54
Venda de fotografies eròtiques realitzades entre ells a octogenaris a l’Estació Intermodal de Palma.


28/05/2016 – 23.02
Irrupció a recinte luxós de lloguer per realitzar pintades a les parets de l’immoble i incinerar diverses llibretes amb anotacions.


07/04/2017 – 11.02
Venda de marihuana en horari escolar a alumnat del Col·legi Santa Mònica.

Mesos abans de ser morts, coneixen a una festa a Cory i gràcies a aquesta entren en uns circuits d’entreteniment poc comuns per a nois de la seva edat; nits d’excés, frivolitat i vici amb gent rellevant de l’àmbit artístic i membres de les altes esferes polítiques. A l’abril coincideixen amb el cínic cosmopolita a la post-party d’una inuguració d’art qualsevol, situada a una possessió als afores de Randa. Un dels nois intenta besar el jove empresari però aquest el rebutja. A partir d’aquell dia se segueixen a les xarxes socials.
.

Els seus familiars organitzen una cerimònia fúnebre el 3 de juny a la Parròquia de Sant Alonso Rodríguez, al Pont d’Inca. L’esdeveniment és cobert per nombrosos mitjans de comunicació. El doble assassinat genera un gran rebombori mediàtic i té un fort impacte traumàtic a gran part de la societat mallorquina.

Últim audio que envia un moixó a un altre


︎  Personatges