Cory von Schneider (17)Nínxol
*
Als 8 anys, Cory von Schneider és internada al Santuari de Lluc, una escolania popularment coneguda pels Blauets de Lluc, l’entitat musical més antiga de Mallorca.


Sang i Fortuna
*
La seva ascendència alemanya reuneix nombrosos cognoms aristòcrates. Sa mare és una de les propietàries de l’agència immobiliària que gestiona el lloguer i possibles compradors de la pista. Resideix a la urbanització valldemossina de George Sand, pròxima a la casa on els seus repadrins van instal·lar-se durant els anys 40.


Afers crucials
*
Als quatre anys se li diagnostica Síndrome d’Asperger. Els seus pares menyspreen el pronòstic justificant que la seva filla llueix una salut de ferro i que mai li faltarà de res. La noia creix sense saber-ho.


Conducta
*
És alta, esquifida i té manca de les vitamines A, B, D i E. No demostra símptomes de sexualitat en actiu. No té amistats i, si es relaciona, és en àmbits de drogaddicció. No fa tant que és amiga dels Moixons. Els nois comparteixen una nit qualsevol d’abril un paquet de tabac amb ella, i se’n guanya la seva complicitat. A partir d’aquest dia i de forma absurda i excepcional, Cory convida els dos joves a totes les festes organitzades per les amistats dels seus pares. És així com els nois accedeixen a la Vil·la Meravella on coincideixen per primer cop amb el Dimoni.


Mirall
*
Un estiu coneix al Dimoni de revetlla. Queda extasiada. Per a ella, tota adoració del Mal suposa una rebel·lió a l’estricta escolarització que rep d’infant. L’ex-blaueta i el Dimoni comparteixen una breu però tendre amistat. Quan l’estiu acaba, la fera desapareix. La noia, guiada per la tristesa, es tatua el dibuix d’una forca al genoll com a record del qui fins ara, ha estat el seu únic amic.


Engruna
*
En un somni, coneix a l’espía i decideix ajudar-la. Dos dies més tard, coincideix amb ella a la Vil·la, qui fa pasar-se per compradora per tal d’accedir al possible escenari del crim. “Rosa, aqui es donde los poderosos efectuan sus perversiones”.

︎  Personatges